Внезапният порив на Мария Габриел да поиска отстраняването на Иван Гешев

...
Внезапният порив на Мария Габриел да поиска отстраняването на Иван Гешев
Коментари Харесай

Радев за искането за отстраняване на Гешев: Този внезапен порив трудно предизвиква възторг у мен

Внезапният ентусиазъм на Мария Габриел да изиска отстраняването на Иван Гешев мъчно провокира у мен екстаз. В момента виси един доста значим въпрос - дали поръчката на Мария Габриел е плод на закъсняло с 3 години прояснение, на неочакван катарзис или на избран интерес на хората, които стоят зад Мария Габриел. Това разгласи пред публицисти президентът Румен Радев, който е на посещаване в Република Южна Африка.  

" Когато през 2019 г. върнах предлагането на Висш съдебен съвет за назначението на господин Гешев за основен прокурор, квотата на партията на госпожа Габриел го преизбра с болшинство и единогласие. Когато преди години желаех оставката на Иван Гешев – партията на госпожа Габриел освен го поддържаше, тя беше в колаборация с него. Когато преди две години назначеният от мен длъжностен министър на правораздаването изиска отстраняването на Иван Гешев със същите претекстове квотата на партията на госпожа Габриел го избави, още веднъж единомислещо ", напомни президентът.

Сега виси един доста значим въпрос, добави Радев, дали поръчката на госпожа Габриел е плод на закъсняло с три години прояснение, на неочакван катарзис или на избран интерес на хората, които стоят зад госпожа Габриел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР